Salontafel Model: Mammut - Acacia hout afbeeldingen

 • Salontafel Model: Mammut - Acacia hout afbeeldingen
 • Salontafel Model: Mammut - Acacia hout afbeeldingen
 • Salontafel Model: Mammut - Acacia hout afbeeldingen
 • Salontafel Model: Mammut - Acacia hout afbeeldingen
 • Salontafel Model: Mammut - Acacia hout afbeeldingen
 
 


Salontafel Model: Mammut - Acacia hout

SKU: 35945

Prijs: 399 €

Beschikbaar binnen 1 tot 3 weken vanaf bestelling (onder voorbehoud)

De prijs in inclusief BTW 21%, Exclusief verzendkosten

Acacia Hout Collectie

Salontafel Model: Mammut - Acacia hout 

Deze robuuste, rustieke en toch zeer elegante stijlvolle salontafel is een echte aanwinst in onze collectie design meubelen. Deze salontafel is de perfecte symbiose van moderne materialen met natuurlijke materialen welke tot een waar oogstrelend kunstwerk zijn samengevoegd in deze salontafel. De stevige stabiele poten zijn gemaakt van verchroomd metaal, en het bovenblad is gemaakt van de krachtige, stevige, tegen alles bestand zijnde houtsoort Acacia. Met deze salontafel brengt u niet alleen stijl maar ook een stukje natuur in huis. Deze salontafel is te combineren met elke interieur stijl. Kortom een echte Must Have!!

Het betreft hier een meubel van massief hout, informeert u zich zelf goed voordat u overgaat tot de aankoop van een massief houten meubel.

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief acacia hout. Acacia is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die sinds lange tijd gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven het meubel een degelijke en warme uitstraling.

Het meubel heeft bovendien een hand matige bewerking ondergaan, Kanten en hoeken zijn afgerond en de oppervlakten van het meubel zijn geschraapt, waardoor deze een sterk golvend en doorleefd effect hebben gekregen. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van het meubel.

Eigenschappen:

Het voor uw meubel gebruikte hout is een uniek natuurproduct dat in het land van herkomst, na zorgvuldige selectie, op ambachtelijke wijze is verwerkt. Het is uniek en karakteristiek in elk opzicht; geen enkel stuk hout is gelijk van vorm, structuur of kleur, zodat kleurschakeringen zelfs binnen één meubelstuk onvermijdelijk zijn. Wind barsten, haarscheuren, oneffenheden en de aanwezigheid van grote en kleine noesten getuigen van jarenlange groei en oorspronkelijkheid. Door gebruik en door invloed van licht zullen nieuwe meubelen na verloop van tijd een lichtere en warmere kleur krijgen. Kleurverschillen onderling en ten opzichte van het foto model zijn daarom voor de hand liggend.

Uw meubel is voorzien van een hoogwaardige lakafwerking. Meubellak vormt de best mogelijke bescherming voor het hout. Behandeling van het hout met meubellak accentueert de nerfstructuur en geeft het meubel een rijkere uitstraling.

 • Schitterende , robuuste salontafel van Acaciahout
 • Prachtige symbiose van verchroomd metaal met een 5cm dik blad van acaciahout
 • Bied optimale stabiliteit door de  twee stevige poten op kopzijdes van de tafel
 • Handgemaakt tafelblad en gemaakt van een natuurproduct daarom kunnen lichte kleurverschillen of oneffenheden aanwezig zijn.
 • Informeert u zichzelf goed voordat u een massief houten meubel aanschaft
 • Levering zonder decoratie
 • Eenvoudige zelf montage 

Afmetingen:

B: 130cm H: 45cm D: 90cm

Bladdikte circa: 5cm

Pootdikte: 5cm x 5cm

Kleur: Chroom, Acaciahout natuurlijk

Materiaal: Verchroomd metaal, Acaciahout

Levertijd: 1 tot 3 weken (onder voorbehoud)

* (onder voorbehoud houd in: Mits een artikel op voorraad is bij onze leverancier(s) )

+31(0) 20-6320040 - Online Klantenservice
Donderdag t/m Zondag van 10:00 tot 17:00

 


Specificaties


Categorie: Salontafel

Product gewicht: 15 kg.

Product code - SKU: 35945Vergelijkbare Design producten


Salontafel model: Goa - Sheesham hout Stijlvolle natuurlijke salontafel model: Goa is uitgevoerd in sheesham hout. Sheesham hout is een houtsoort welke duurzaam wordt gekweekt en afkomstig is...
419 €
Salontafel / Bijzettafel Model: Makassar 60cm Sheesham is een Indische hardhout met prachtige natuurlijke nerven. De fijne nerf en vlamtekeningen met wisselende kleurschakeringen zijn typische...
119 €
Salontafel / Bijzettafel Model: Fusion - 3 Set Salontafel / Bijzettafel "fusion" kan ook gebruikt worden als lounge tafel. De "fusion" tafels kunnen overal worden neergezet, en ze passen...
89 €
  
    

Nieuwsbrief

 
Wilt u op de hoogte blijven van onze,aantrekkelijke kortingscodes acties, nieuwe design producten, speciale aanbiedingen en winacties?