Over ons

Moderne Interieurs ( Interieursonline.nl ).is gevestigd in Amsterdam en werd in korte tijd een begrip in Amsterdam en omstreken. Moderne-Interieurs is klant en service gericht en door de scherpe verkoopprijzen absoluut een bezoekje waard, online in onze webshop of bij ons in de showroom. Moderne-Interieurs heeft een grote collectie betaalbare design meubelen, variërend van loungebanken, bankstellen, design verlichting, salontafels, eettafels tot aan volledige slaapkamers, kasten, dressoirs, TV/HiFi meubelen en nog veel meer.


Door goede afspraken met leveranciers kunnen wij producten voor zeer scherpe prijzen aanbieden. Moderne-Interieurs staat ook voor kwaliteit, alle door ons verkochte producten worden door ons inkoop team zelf beoordeeld op kwaliteit en prijsverhouding en onze standaard is hoog.


Ook is Moderne-Interieurs continue bezig met vernieuwing en met het zoeken naar de nieuwste trends in meubelland. Het kan gebeuren dat een klant een specifiek artikel zoekt wat Moderne-Interieurs.nl nog niet in de collectie heeft, ook dan helpen wij u graag om dit artikel te vinden en om dit artikel eventueel in de collectie op te nemen. De ideeën en meningen van onze klanten tellen namelijk ook bij Moderne-Interieurs.nl. Moderne-Interieurs bezorgt door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en indien onze klant niet in staat is om een meubel zelf te monteren dan kan dit op verzoek ook gedaan worden door onze bezorgservice. De bezorgservice bezorgt niet tot aan de deur, maar tot op de plaats waar uw meubel moet komen.


Moderne-Interieurs de betaalbare Online Design Interieur Specialist voor u en uw interieur!