Hoe plaats ik een bestelling?

Verzendinformatie Klik op Afrekenen om uw bestelling te voltooien. Als u een nieuwe klant bent, dan moet u eerst een account aanmaken door een registratieformulier in te vullen. Dit duurt slechts 1-2 minuten, waarna u uw bestelling plaatsen. Als uw afleveradres niet hetzelfde is als uw factuuradres, selecteer dan de optie Voer een nieuw afleveradres in en vul de benodigde informatie in. Bestelling voltooien Om uw bestelling te plaatsen, moet u de betaalwijze van uw voorkeur selecteren. Gebruik het veld Opmerkingen om extra informatie in kwijt te kunnen. Al u akkoord gaat met de Voorwaarden, klik dan op Plaats bestelling om door te gaan naar de volgende stap. 


Voor meer informatie met betrekking tot de diverse betaalwijze klikt u op de volgende link: Betaalwijzes


Voor meer informatie met betrekking tot de voorwaarden klikt u op de volgende link: VoorwaardenAfhankelijk van de details van uw bestelling en de beschikbare opties, moet u misschien een verzendmethode selecteren die voor bijkomende kosten zorgt. U kunt alle verzendkosten bekijken voordat u de bestelling daadwerkelijk verstuurt.

Voor meer informatie over verzendopties klikt u op de volgende link: Verzending & Tarieven

  
  

  

Zoektermen (tags)

  


  

Nieuwsbrief

 
Wilt u op de hoogte blijven van onze,aantrekkelijke kortingscodes acties, nieuwe design producten, speciale aanbiedingen en winacties?